Toe aan een carrière switch? Klik hier

Soliciteer nu!

assistent store manager batavia
Assistent store manager
Jouw +factor: Helikopterview, resultaatgericht
Beschikbaarheid: Fulltime
Locatie: Bataviastad

Solliciteer nu!

Voornaam*
Achternaam
E-mailadres*
Telefoon nummer
Upload jouw CV hier
Maximum file size: 256 MB

Vacature omschrijving.

Je hebt passie voor mode en verkopen en weet hoe je een team aanstuurt en motiveert. Je hebt oog voor de klanten en bent representatief. Herkenbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een internationaal dames modemerk zijn wij op zoek naar een assistent store manager. Het mode merk staat voor een uitstekende kwaliteit, service en klantgerichtheid. De organisatie heeft inmiddels meer dan 40 filialen en 70 shop in shops.

In de functie van assistent store manager stuur je jouw team in de winkel aan. Je bent verantwoordelijk voor de omzet en coördineert alle voorkomende werkzaamheden binnen jouw filiaal. Het is belangrijk dat je zorgdraagt voor een optimale klantenservice en je team weet te enthousiasmeren en ondersteunen, waardoor jullie samen de gestelde doelen weten te behalen. De assistent store manager rapporteert aan de District Retail Manager.

Jouw +factor:
• Je hebt aantoonbare leidinggevende ervaring in de (dames)modebranche
• Je beschikt over communicatieve en sociale vaardigheden
• Je hebt een service- en resultaatgerichte instelling
• Je bent voor 34 uur per week beschikbaar
• Je bent woonachtig in (de directe omgeving van) Batavia / Lelystad

De +factor van het bedrijf:
• Arbeidsvoorwaardenpakket conform de cao Retail non-food
• Je komt te werken in een inspirerende en dynamische omgeving
• Leuke werk omgeving , bruisend winkelgebied.

Ben jij klaar deze kans te pakken? solliciteer nu!

Werk jij hier binnenkort?

Is dit iets voor jou?

Veel gestelde vragen

Je hebt zelf de mogelijkheid om te kiezen tussen wekelijkse en 4 wekelijkse uitbetaling op woensdag of vrijdag. Je word altijd op een vaste dag uitbetaald zodat je nooit hoeft af te vragen wanneer je je geld ontvangt.

Er is zeker kans op een vaste baan wanneer het van beide kanten goed bevalt. Wij zijn altijd op zoek naar de beste baan voor jouw zodat jij en het bedrijf beide verder kunnen groeien. 

Voor aanvang werktijd dien je  af te melden bij de inlener (bedrijf waar je werkt). s’morgens voor 09:00 uur dien je af te melden bij ons Custom-recruitment. 

nl_NLNederlands

Carriére switch?

Soms doe je al jaren hetzelfde werk en kom je door omstandigheden in de situatie dat jouw baan vervalt , bijvoorbeeld door de huidige situatie in Nederland, door faillissement of door overtallig verklaard te worden bij het bedrijf waar je( al lang) werkt. Dan kun je jezelf afvragen, wordt het misschien tijd om iets anders te gaan doen op werkgebied?
Waar ben ik eigenlijk goed in ? Waar wordt ik echt blij van? Wat kan en wil ik eigenlijk nog meer dan het werk wat ik al jaren heb gedaan? Welke opleiding kan ik gaan volgen? Welke richting kan en wil ik op? Waarom reageer ik zoals ik reageer , zowel op werk als op prive gebied? Wat kan en wil ik veranderen? Waarom vind ik verandering zo lastig?
Custom-recruitment kan jou hierin verder begeleiden en inzicht geven in jouw intrinsieke competenties.
Hiervoor gebruiken we de ACT meting: Analytical Competence tool op basis van Human Being Management.
Deze tool geeft inzicht in jouw natuurlijke competenties , waar je succesvol in bent of kunt worden en waar je energie van krijgt.
Deze meting geeft ook inzicht wat je beter niet kunt ontwikkelen of waar je beter geen energie in kunt steken, omdat je hier moe van kan worden en onder druk kan het gedrag vervormen.

De ACT meting geeft ook inzicht welke richting te kiezen als het gaat om een nieuwe job , carriere-switch of opleiding, of geeft antwoord op eventuele hulpvragen op zowel werk als op prive gebied.

De meting kan online worden gedaan , vervolgens zal de Actor van Custom-recruitment jou daarna uitnodigen voor een persoonlijk gesprek.

 
De meting kun je bij ons doen vanaf €395,-excl btw per persoon dit is incl:
-online meting
-persoonlijk live gesprek of telefonisch gesprek
-uitgebreid persoonlijk verslag met tools om verder te gaan
Wij zeggen niet wat je moet gaan doen , maar geven aan wat van nature bij je past.

Dit inzicht gunnen wij iedereen.

 

Vaak gehoord van kandidaten,,, dit had ik al veel eerder moeten doen,,,,

 
Talentselection/Carriereswitch:
Neem contact met ons op voor meer informatie wat de ACT meting voor jou kan betekenen, stuur een mail of bel. Contactgegevens zie website.