Toe aan een carrière switch? Klik hier

Soliciteer nu!

assistent store manager
Assistent store manager
Jouw +factor: Innovatief, empathisch
Beschikbaarheid: Fulltime
Locatie: Doesburg

Solliciteer nu!

Voornaam*
Achternaam
E-mailadres*
Telefoon nummer
Upload jouw CV hier
Maximum file size: 256 MB

Vacature omschrijving.

Wij zijn op zoek naar een assistent store manager voor een mannenmodewinkel in Doesburg. Het is een Nederlands familie bedrijf en bestaat sinds 2002. Op dit moment is het een groeiend familiebedrijf met tientallen unieke winkels en een webshop, ieder met een gevarieerd assortiment in fashion, lifestyle artikelen en meer.

Als Assistant Storemanager ben jij niet alleen de rechterhand van de Storemanager, maar ook de aangewezen persoon waar de winkel op kan bouwen als de Storemanager afwezig is. Je hebt goed overzicht over wat er in de winkel gebeurt en moet gebeuren. Je maakt onderdeel uit van het verkoopteam, maar helpt tegelijkertijd om dit verkoopteam goed te laten functioneren! Ten slotte kan de Storemanager je vragen om te helpen met licht administratieve werkzaamheden en/of het adviseren van de Storemanager en het team.

– Ook ben je bezig met het inspireren en motiveren van de medewerkers om samen een optimale omzet en het beste uit de winkel te halen
– Trainen en coachen van de medewerkers
– Het ondersteunen van administratieve werkzaamheden, waaronder bijhouden van omzetgegevens en kassa administratie
– Je adviseert de klanten over de juiste kleding. Casual of chique; jij weet hoe dan ook iemand op zijn gemak te stellen in een outfit!
– Controleren en coördineren van goederenaanname en verwerking
– Het ondersteunen van HR gerelateerde werkzaamheden

Jouw +factor:
• Je hebt minimaal MBO geschoold en/of MBO werk- en denkniveau
• Je hebt al een aantal jaar ervaring als Floormanager of Assistant Storemanager in fashion
• Je bent modieus en een echte influencer; je weet namelijk iedereen te inspireren
• Je bent beschikbaar tijdens koopavonden en in de weekenden
• Je bent een echte ondernemer met netwerkvaardigheden en je bent commercieel ingesteld en haalt energie uit het behalen van resultaten
• Je bent betrokken en je toont graag initiatief en werkt secuur
• Je bent een positief ingestelde leider in hart en nieren
• Je bent goed in mondelinge communicatie
• Je bent klantgerichtheid

De +factor van het bedrijf:
• Je komt te werken in een enthousiast team binnen een gezellig familiebedrijf
• Je krijgt veel vrijheid en mogelijkheden voor eigen inbreng; jouw mening is belangrijk voor ons succes!
• Je ontvangt een salaris afgestemd op jouw skills en ervaring
• Je ontvangt korting op de collectie!
• Leukste en gezelligste uitjes

Ben jij klaar om deel uit te maken van een succes verhaal en ben jij ambitieus om het beste uit je zelf te halen? Dan zoeken wij jou!
Solliciteer nu!

Werk jij hier binnenkort?

Is dit iets voor jou?

Veel gestelde vragen

Je hebt zelf de mogelijkheid om te kiezen tussen wekelijkse en 4 wekelijkse uitbetaling op woensdag of vrijdag. Je word altijd op een vaste dag uitbetaald zodat je nooit hoeft af te vragen wanneer je je geld ontvangt.

Er is zeker kans op een vaste baan wanneer het van beide kanten goed bevalt. Wij zijn altijd op zoek naar de beste baan voor jouw zodat jij en het bedrijf beide verder kunnen groeien. 

Voor aanvang werktijd dien je  af te melden bij de inlener (bedrijf waar je werkt). s’morgens voor 09:00 uur dien je af te melden bij ons Custom-recruitment. 

nl_NLNederlands

Carriére switch?

Soms doe je al jaren hetzelfde werk en kom je door omstandigheden in de situatie dat jouw baan vervalt , bijvoorbeeld door de huidige situatie in Nederland, door faillissement of door overtallig verklaard te worden bij het bedrijf waar je( al lang) werkt. Dan kun je jezelf afvragen, wordt het misschien tijd om iets anders te gaan doen op werkgebied?
Waar ben ik eigenlijk goed in ? Waar wordt ik echt blij van? Wat kan en wil ik eigenlijk nog meer dan het werk wat ik al jaren heb gedaan? Welke opleiding kan ik gaan volgen? Welke richting kan en wil ik op? Waarom reageer ik zoals ik reageer , zowel op werk als op prive gebied? Wat kan en wil ik veranderen? Waarom vind ik verandering zo lastig?
Custom-recruitment kan jou hierin verder begeleiden en inzicht geven in jouw intrinsieke competenties.
Hiervoor gebruiken we de ACT meting: Analytical Competence tool op basis van Human Being Management.
Deze tool geeft inzicht in jouw natuurlijke competenties , waar je succesvol in bent of kunt worden en waar je energie van krijgt.
Deze meting geeft ook inzicht wat je beter niet kunt ontwikkelen of waar je beter geen energie in kunt steken, omdat je hier moe van kan worden en onder druk kan het gedrag vervormen.

De ACT meting geeft ook inzicht welke richting te kiezen als het gaat om een nieuwe job , carriere-switch of opleiding, of geeft antwoord op eventuele hulpvragen op zowel werk als op prive gebied.

De meting kan online worden gedaan , vervolgens zal de Actor van Custom-recruitment jou daarna uitnodigen voor een persoonlijk gesprek.

 
De meting kun je bij ons doen vanaf €395,-excl btw per persoon dit is incl:
-online meting
-persoonlijk live gesprek of telefonisch gesprek
-uitgebreid persoonlijk verslag met tools om verder te gaan
Wij zeggen niet wat je moet gaan doen , maar geven aan wat van nature bij je past.

Dit inzicht gunnen wij iedereen.

 

Vaak gehoord van kandidaten,,, dit had ik al veel eerder moeten doen,,,,

 
Talentselection/Carriereswitch:
Neem contact met ons op voor meer informatie wat de ACT meting voor jou kan betekenen, stuur een mail of bel. Contactgegevens zie website.