Toe aan een carrière switch? Klik hier

Shop manager luxe boetiek
Jouw +factor: Prestatiegericht , goede coach
Beschikbaarheid: 30 – 32 uur
Locatie: Arnhem

Vacature omschrijving.

Ben jij klaar voor een onvergetelijk avontuur in een prachtige luxe boetiek, omgeven door schitterende kristallen? Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde shop manager die klaar is om klanten te inspireren en hun productkennis te delen. Deze geweldige kans is beschikbaar in het filiaal in Arnhem.

Als shop manager krijg je niet alleen de verantwoordelijkheid voor de winkeloperatie, maar ook de mogelijkheid om een betoverende winkelervaring te creëren. Je werkt met adembenemende kristalcreaties, waar het merk om bekend staat, en helpt klanten bij het vinden van perfecte accessoires die hun stijl en persoonlijkheid laten stralen.

Onze focus ligt niet alleen op het verkopen van producten, maar vooral op het bieden van uitstekende service. Jij bent de drijvende kracht achter de inspiratie van de klanten en het creëren van een warme sfeer in de boetiek. Jouw passie voor mode en diepgaande kennis van onze producten zullen klanten helpen weloverwogen keuzes te maken en hen een onvergetelijke winkelervaring te bezorgen.

Als shop manager krijg je de kans om je leiderschapsvaardigheden verder te ontwikkelen en een getalenteerd team van verkoopmedewerkers te leiden. Samen zorgen jullie ervoor dat klanten zich welkom voelen, uitstekende service krijgen en met een glimlach de winkel verlaten.

Wij zoeken een servicegerichte Shop Manager met een passie voor klantcontact, Retail, luxe producten en het bieden van uitstekende service. Belangrijke kenmerken die wij zoeken zijn een KPI-gerichte mindset en sterke coachende kwaliteiten om het team te motiveren en de allerbeste service en klantenbeleving te bieden.

Jouw +factor:
– Je denkt commercieel, handelt klantgericht en begrijpt als geen ander hoe de customer journey eruit moet zien.
– Je bent een echte teamplayer en weet het team te stimuleren en te laten groeien.
– Minimaal mbo-4 werk- en denkniveau.
– Aantoonbare leidinggevende ervaring.
– Je bent beschikbaar voor 4-5 dagen per week, met een contract van 30-32 uur.
– Werkervaring in een commerciële omgeving.
– Je hebt een passie voor klanten en geniet ervan om hun verwachtingen te overtreffen.

De +factor van het bedrijf:
– Een aantrekkelijk salaris op basis van jouw ervaring.
– Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand.
– Een aantrekkelijke bonusregeling die maandelijks/jaarlijks tot wel 12% extra kan opleveren.
– Een organisatie die je helpt bij jouw ontwikkeling door middel van op maat gemaakte e-learning programma’s.
– Een goed pensioen.
– Een fijne werkomgeving waar je wordt omringd door enthousiaste en gemotiveerde collega’s.

Klaar om deze spannende uitdaging aan te gaan? Aarzel niet langer en solliciteer nu! Word een belangrijk onderdeel van ons team en help ons om de wereld van luxe en schoonheid naar onze gewaardeerde klanten te brengen. We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten!

Solliciteer nu!

Voornaam*
Achternaam
E-mailadres*
Telefoon nummer
Upload jouw CV hier
Maximum file size: 256 MB

Werk jij hier binnenkort?

Is dit iets voor jou?

Veel gestelde vragen

Wanneer krijg ik uitbetaald?

Je hebt zelf de mogelijkheid om te kiezen tussen wekelijkse en 4 wekelijkse uitbetaling op woensdag of vrijdag. Je word altijd op een vaste dag uitbetaald zodat je nooit hoeft af te vragen wanneer je je geld ontvangt.

Is er kans op een vaste baan?

Er is zeker kans op een vaste baan wanneer het van beide kanten goed bevalt. Wij zijn altijd op zoek naar de beste baan voor jouw zodat jij en het bedrijf beide verder kunnen groeien. 

Waar afmelden bij ziekte?

Voor aanvang werktijd dien je  af te melden bij de inlener (bedrijf waar je werkt). s’morgens voor 09:00 uur dien je af te melden bij ons Custom-recruitment. 

Carriére switch?

Soms doe je al jaren hetzelfde werk en kom je door omstandigheden in de situatie dat jouw baan vervalt , bijvoorbeeld door de huidige situatie in Nederland, door faillissement of door overtallig verklaard te worden bij het bedrijf waar je( al lang) werkt. Dan kun je jezelf afvragen, wordt het misschien tijd om iets anders te gaan doen op werkgebied?
Waar ben ik eigenlijk goed in ? Waar wordt ik echt blij van? Wat kan en wil ik eigenlijk nog meer dan het werk wat ik al jaren heb gedaan? Welke opleiding kan ik gaan volgen? Welke richting kan en wil ik op? Waarom reageer ik zoals ik reageer , zowel op werk als op prive gebied? Wat kan en wil ik veranderen? Waarom vind ik verandering zo lastig?
Custom-recruitment kan jou hierin verder begeleiden en inzicht geven in jouw intrinsieke competenties.
Hiervoor gebruiken we de ACT meting: Analytical Competence tool op basis van Human Being Management.
Deze tool geeft inzicht in jouw natuurlijke competenties , waar je succesvol in bent of kunt worden en waar je energie van krijgt.
Deze meting geeft ook inzicht wat je beter niet kunt ontwikkelen of waar je beter geen energie in kunt steken, omdat je hier moe van kan worden en onder druk kan het gedrag vervormen.

De ACT meting geeft ook inzicht welke richting te kiezen als het gaat om een nieuwe job , carriere-switch of opleiding, of geeft antwoord op eventuele hulpvragen op zowel werk als op prive gebied.

De meting kan online worden gedaan , vervolgens zal de Actor van Custom-recruitment jou daarna uitnodigen voor een persoonlijk gesprek.

 
De meting kun je bij ons doen vanaf €595,-excl btw per persoon dit is incl:
  • Online meting
  • Persoonlijk live gesprek of telefonisch gesprek
  • Uitgebreid persoonlijk verslag met tools om verder te gaan
Wij zeggen niet wat je moet gaan doen , maar geven aan wat van nature bij je past.

Dit inzicht gunnen wij iedereen.

 

Vaak gehoord van kandidaten,,, dit had ik al veel eerder moeten doen,,,,

 
Talentselection/Carriereswitch:
Neem contact met ons op voor meer informatie wat de ACT meting voor jou kan betekenen, stuur een mail of bel. Contactgegevens zie website.