Toe aan een carrière switch? Klik hier

Soliciteer nu!

store manager amsterdam
Store manager
Jouw +factor: Communicatief , oprecht
Beschikbaarheid: Fulltime
Locatie: Amsterdam

Solliciteer nu!

Voornaam*
Achternaam
E-mailadres*
Telefoon nummer
Upload jouw CV hier
Maximum file size: 256 MB

Vacature omschrijving.

Wij zijn op zoek naar een store manager Amsterdam voor een kindermode bedrijf. Het bedrijf bestaat al sinds 1920 en heeft kleding en ondergoed voor kinderen en een kleine collectie voor volwassenen. Bij het bedrijf is duurzaamheid erg belangrijk, ze vinden trends leuk maar het is leuker als je kleding voor een langere periode meegaat de ontwerpen zijn dus tijdloos waar door dit ook mogelijk is.

Het kindermode bedrijf haalt de inspiratie uit de kinderen het is belangrijk dat alle kinderen bewegingsvrijheid hebben hier blijven ze dus kleding voor creëren, innoveren en uitvinden. In de toekomst blijven ze zich richten op de duurzaamheid om de ecologische voetafdruk te verkleinen door onder andere minder water te gebruiken en materialen te hergebruiken.

In de functie van store manager Amsterdam heb je verschillende taken jou missie is om een echte ambassadeur van het merk te zijn en de klanten hierover te enthousiasmeren. Je bent de leider van het verkooppunt, je helpt medewerkers ontwikkelen en presteren in het behalen van omzetdoelstellingen. Ook ben je bezig met ontwikkelen van verkoop, klanttevredenheid en loyaliteit. Je bent bezig met het productaanbod van de winkel ordenen, verbeteren en actualiseren. Verder zorg je voor een strikt beheer van financiële en goederenstromen.

Jouw +factor:
• Je bent alert , reactief & dynamisch
• Je bent fearless, dit betekend dat je durft, jezelf kan uitdagen en kan presenteren
• Je bent gastvrij, je verwelkomt de klanten met een glimlach
• Je kan klantloyaliteit opbouwen
• Je spreekt Engels en Nederlands

De +factor voor het bedrijf:
• Je ontvangt salaris op basis van je skills & werkervaring
• Je krijgt reiskosten vergoeding
• Je komt te werken in een klein & gezellig team

Is duurzaamheid voor jou ook belangrijk , sta je klaar om de beste service te leveren en te beginnen bij de functie store manager Amsterdam ?
Solliciteer dan nu!

Werk jij hier binnenkort?

Is dit iets voor jou?

Veel gestelde vragen

Je hebt zelf de mogelijkheid om te kiezen tussen wekelijkse en 4 wekelijkse uitbetaling op woensdag of vrijdag. Je word altijd op een vaste dag uitbetaald zodat je nooit hoeft af te vragen wanneer je je geld ontvangt.

Er is zeker kans op een vaste baan wanneer het van beide kanten goed bevalt. Wij zijn altijd op zoek naar de beste baan voor jouw zodat jij en het bedrijf beide verder kunnen groeien. 

Voor aanvang werktijd dien je  af te melden bij de inlener (bedrijf waar je werkt). s’morgens voor 09:00 uur dien je af te melden bij ons Custom-recruitment. 

nl_NLNederlands

Carriére switch?

Soms doe je al jaren hetzelfde werk en kom je door omstandigheden in de situatie dat jouw baan vervalt , bijvoorbeeld door de huidige situatie in Nederland, door faillissement of door overtallig verklaard te worden bij het bedrijf waar je( al lang) werkt. Dan kun je jezelf afvragen, wordt het misschien tijd om iets anders te gaan doen op werkgebied?
Waar ben ik eigenlijk goed in ? Waar wordt ik echt blij van? Wat kan en wil ik eigenlijk nog meer dan het werk wat ik al jaren heb gedaan? Welke opleiding kan ik gaan volgen? Welke richting kan en wil ik op? Waarom reageer ik zoals ik reageer , zowel op werk als op prive gebied? Wat kan en wil ik veranderen? Waarom vind ik verandering zo lastig?
Custom-recruitment kan jou hierin verder begeleiden en inzicht geven in jouw intrinsieke competenties.
Hiervoor gebruiken we de ACT meting: Analytical Competence tool op basis van Human Being Management.
Deze tool geeft inzicht in jouw natuurlijke competenties , waar je succesvol in bent of kunt worden en waar je energie van krijgt.
Deze meting geeft ook inzicht wat je beter niet kunt ontwikkelen of waar je beter geen energie in kunt steken, omdat je hier moe van kan worden en onder druk kan het gedrag vervormen.

De ACT meting geeft ook inzicht welke richting te kiezen als het gaat om een nieuwe job , carriere-switch of opleiding, of geeft antwoord op eventuele hulpvragen op zowel werk als op prive gebied.

De meting kan online worden gedaan , vervolgens zal de Actor van Custom-recruitment jou daarna uitnodigen voor een persoonlijk gesprek.

 
De meting kun je bij ons doen vanaf €395,-excl btw per persoon dit is incl:
-online meting
-persoonlijk live gesprek of telefonisch gesprek
-uitgebreid persoonlijk verslag met tools om verder te gaan
Wij zeggen niet wat je moet gaan doen , maar geven aan wat van nature bij je past.

Dit inzicht gunnen wij iedereen.

 

Vaak gehoord van kandidaten,,, dit had ik al veel eerder moeten doen,,,,

 
Talentselection/Carriereswitch:
Neem contact met ons op voor meer informatie wat de ACT meting voor jou kan betekenen, stuur een mail of bel. Contactgegevens zie website.