Toe aan een carrière switch? Klik hier

Verkoopadviseur tuinmeubelen
Jouw +factor: Professioneel , teamspeler
Beschikbaarheid: PT of FT
Locatie: Zaandam

Vacature omschrijving.

Bij dit tuinmeubel bedrijf draait het om het inspireren van klanten om meer uit hun buitenleven te halen. Het ruime aanbod van tuinmeubelen is ontworpen met oog voor comfort en gebruik van duurzame materialen, ongeacht de grootte, stijl of budget van de buitenruimte.

Als showroomadviseur zorg je voor een warm welkom voor alle bezoekers.

 • Je adviseert en verkoop met passie
 • Je bent altijd professioneel en klantgericht
 • Je zorgt mee voor de juiste communicatie in de winkel, een verzorgde, klantvriendelijke showroompresentatie en correcte prijsaanduiding.
 • Je verwerkt en registreert leveringen, het opvolgen en ontvangen van bestellingen en het bellen van klanten zijn ook onderdeel van je taken.

Jouw +factor:

 • Als persoon houd je van klantgericht advies geven en neem je graag initiatief om klanten te helpen bij het maken van de juiste beslissingen.
 • Je bent een teamspeler die altijd klaar staat om collega’s te helpen en
 • Je bent flexibel als het gaat om veranderingen, variatie in taken of werkrooster.
 • Je hebt een aanstekelijke drive die je elke dag uitstraalt
 • Je vindt het fijn om verantwoordelijkheid te krijgen en zelf initiatief te nemen en je bent bereid om te werken in het weekend en op feestdagen tijdens de drukke periodes.
 • Je hebt een gezonde interesse in en affiniteit met tuinmeubelen en buitenaccessoires

De +factor van het bedrijf:

 • Een gevarieerde baan met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor groei.
 • De kans om mee te bouwen aan ons sterke merk en samen te werken met toffe, jonge en dynamische collega’s.
 • We bieden een competitief salarispakket met aantrekkelijke extralegale voordelen en na een inwerkperiode kun je rekenen op een extra bonus op de omzet.

Solliciteer nu!

Voornaam*
Achternaam
E-mailadres*
Telefoon nummer
Upload jouw CV hier
Maximum file size: 256 MB

Werk jij hier binnenkort?

Is dit iets voor jou?

Veel gestelde vragen

Wanneer krijg ik uitbetaald?

Je hebt zelf de mogelijkheid om te kiezen tussen wekelijkse en 4 wekelijkse uitbetaling op woensdag of vrijdag. Je word altijd op een vaste dag uitbetaald zodat je nooit hoeft af te vragen wanneer je je geld ontvangt.

Is er kans op een vaste baan?

Er is zeker kans op een vaste baan wanneer het van beide kanten goed bevalt. Wij zijn altijd op zoek naar de beste baan voor jouw zodat jij en het bedrijf beide verder kunnen groeien. 

Waar afmelden bij ziekte?

Voor aanvang werktijd dien je  af te melden bij de inlener (bedrijf waar je werkt). s’morgens voor 09:00 uur dien je af te melden bij ons Custom-recruitment. 

Carriére switch?

Soms doe je al jaren hetzelfde werk en kom je door omstandigheden in de situatie dat jouw baan vervalt , bijvoorbeeld door de huidige situatie in Nederland, door faillissement of door overtallig verklaard te worden bij het bedrijf waar je( al lang) werkt. Dan kun je jezelf afvragen, wordt het misschien tijd om iets anders te gaan doen op werkgebied?
Waar ben ik eigenlijk goed in ? Waar wordt ik echt blij van? Wat kan en wil ik eigenlijk nog meer dan het werk wat ik al jaren heb gedaan? Welke opleiding kan ik gaan volgen? Welke richting kan en wil ik op? Waarom reageer ik zoals ik reageer , zowel op werk als op prive gebied? Wat kan en wil ik veranderen? Waarom vind ik verandering zo lastig?
Custom-recruitment kan jou hierin verder begeleiden en inzicht geven in jouw intrinsieke competenties.
Hiervoor gebruiken we de ACT meting: Analytical Competence tool op basis van Human Being Management.
Deze tool geeft inzicht in jouw natuurlijke competenties , waar je succesvol in bent of kunt worden en waar je energie van krijgt.
Deze meting geeft ook inzicht wat je beter niet kunt ontwikkelen of waar je beter geen energie in kunt steken, omdat je hier moe van kan worden en onder druk kan het gedrag vervormen.

De ACT meting geeft ook inzicht welke richting te kiezen als het gaat om een nieuwe job , carriere-switch of opleiding, of geeft antwoord op eventuele hulpvragen op zowel werk als op prive gebied.

De meting kan online worden gedaan , vervolgens zal de Actor van Custom-recruitment jou daarna uitnodigen voor een persoonlijk gesprek.

 
De meting kun je bij ons doen vanaf €595,-excl btw per persoon dit is incl:
 • Online meting
 • Persoonlijk live gesprek of telefonisch gesprek
 • Uitgebreid persoonlijk verslag met tools om verder te gaan
Wij zeggen niet wat je moet gaan doen , maar geven aan wat van nature bij je past.

Dit inzicht gunnen wij iedereen.

 

Vaak gehoord van kandidaten,,, dit had ik al veel eerder moeten doen,,,,

 
Talentselection/Carriereswitch:
Neem contact met ons op voor meer informatie wat de ACT meting voor jou kan betekenen, stuur een mail of bel. Contactgegevens zie website.