Toe aan een carrière switch? Klik hier

Verkoopstylist dames en herenmode
Jouw +factor: Vrolijke uitstraling , mode bewust
Beschikbaarheid: 24 uur
Locatie: Alkmaar

Vacature omschrijving.

Heb je ooit gedroomd van een baan waarin je kunt pronken met je verkoopvaardigheden terwijl je omringd bent door stijlvolle merken , grote schoenen en kleding voor lange mensen? Dan hebben we goed nieuws voor je! We zijn op zoek naar een dynamische verkoopstylist om het team in de winkel te versterken, en dat kan zomaar jij zijn!

De eigenaresse van de winkel is een super enthousiaste ondernemer met een passie voor lange mensen en stijlvolle kleding. Haar passie werkt aanstekelijk en dat is ook te zien aan de klanten: ze komen van heinde en ver, uit heel Nederland en zelfs uit Duitsland. Dus je kunt er zeker van zijn dat je in een bruisende omgeving terechtkomt waar elke dag weer een avontuur is!

 

Jouw +factor:
– Een glimlach die oplicht zodra je een klant ziet.
– Een vlotte babbel in het Nederlands en misschien zelfs een paar knappe woordjes Duits en Engels.
– Je kunt je weg vinden op een computer, maar maak je geen zorgen, we vragen geen programmeerwonderen.
– Als je zelf ook tot de lange mensen behoort, is dat helemaal mooi meegenomen!
– Je draait je hand niet om voor een weekenddienst of het bijspringen tijdens drukke vakantieperiodes of als een collega zich niet lekker voelt.
– Je kunt altijd op een vriendelijke en professionele manier met de klanten communiceren, of dat nu in de winkel, aan de telefoon of via e-mail is.

 

De +factor van het bedrijf:
– Een te gekke job waarbij geen dag hetzelfde is!
– Je hebt een afwisselende baan , samen met je team ga je niet alleen voor een glimlach op het gezicht van elke klant, maar ook voor een stralende winkel en een up-to-date webshop.
– Je krijgt de kans om je creativiteit los te laten op styling en fotografie, en je zult versteld staan van hoe snel je alle ins en outs van onze achterliggende systemen onder de knie hebt.

Klinkt dit als jouw ideale baan? Laat het zo snel mogelijk weten!

 

 

Solliciteer nu!

Voornaam*
Achternaam
E-mailadres*
Telefoon nummer
Upload jouw CV hier
Maximum file size: 256 MB

Werk jij hier binnenkort?

Is dit iets voor jou?

Veel gestelde vragen

Wanneer krijg ik uitbetaald?

Je hebt zelf de mogelijkheid om te kiezen tussen wekelijkse en 4 wekelijkse uitbetaling op woensdag of vrijdag. Je word altijd op een vaste dag uitbetaald zodat je nooit hoeft af te vragen wanneer je je geld ontvangt.

Is er kans op een vaste baan?

Er is zeker kans op een vaste baan wanneer het van beide kanten goed bevalt. Wij zijn altijd op zoek naar de beste baan voor jouw zodat jij en het bedrijf beide verder kunnen groeien. 

Waar afmelden bij ziekte?

Voor aanvang werktijd dien je  af te melden bij de inlener (bedrijf waar je werkt). s’morgens voor 09:00 uur dien je af te melden bij ons Custom-recruitment. 

Carriére switch?

Soms doe je al jaren hetzelfde werk en kom je door omstandigheden in de situatie dat jouw baan vervalt , bijvoorbeeld door de huidige situatie in Nederland, door faillissement of door overtallig verklaard te worden bij het bedrijf waar je( al lang) werkt. Dan kun je jezelf afvragen, wordt het misschien tijd om iets anders te gaan doen op werkgebied?
Waar ben ik eigenlijk goed in ? Waar wordt ik echt blij van? Wat kan en wil ik eigenlijk nog meer dan het werk wat ik al jaren heb gedaan? Welke opleiding kan ik gaan volgen? Welke richting kan en wil ik op? Waarom reageer ik zoals ik reageer , zowel op werk als op prive gebied? Wat kan en wil ik veranderen? Waarom vind ik verandering zo lastig?
Custom-recruitment kan jou hierin verder begeleiden en inzicht geven in jouw intrinsieke competenties.
Hiervoor gebruiken we de ACT meting: Analytical Competence tool op basis van Human Being Management.
Deze tool geeft inzicht in jouw natuurlijke competenties , waar je succesvol in bent of kunt worden en waar je energie van krijgt.
Deze meting geeft ook inzicht wat je beter niet kunt ontwikkelen of waar je beter geen energie in kunt steken, omdat je hier moe van kan worden en onder druk kan het gedrag vervormen.

De ACT meting geeft ook inzicht welke richting te kiezen als het gaat om een nieuwe job , carriere-switch of opleiding, of geeft antwoord op eventuele hulpvragen op zowel werk als op prive gebied.

De meting kan online worden gedaan , vervolgens zal de Actor van Custom-recruitment jou daarna uitnodigen voor een persoonlijk gesprek.

 
De meting kun je bij ons doen vanaf €595,-excl btw per persoon dit is incl:
  • Online meting
  • Persoonlijk live gesprek of telefonisch gesprek
  • Uitgebreid persoonlijk verslag met tools om verder te gaan
Wij zeggen niet wat je moet gaan doen , maar geven aan wat van nature bij je past.

Dit inzicht gunnen wij iedereen.

 

Vaak gehoord van kandidaten,,, dit had ik al veel eerder moeten doen,,,,

 
Talentselection/Carriereswitch:
Neem contact met ons op voor meer informatie wat de ACT meting voor jou kan betekenen, stuur een mail of bel. Contactgegevens zie website.