Toe aan een carrière switch? Klik hier

Verkoopmedewerker damesmode
Jouw +factor: Klantvriendelijk , Initiatiefrijk
Beschikbaarheid: Parttime of Fulltime
Locatie: Den Bosch

Vacature omschrijving.

Wij zoeken een verkoopmedewerker voor een mooie dames zaak in Den Bosch. Het bedrijf heeft 4 filialen. Het is een midden/ hoogsegment dames mode zaak.

Het assortiment bestaat uit krachtige dameskleding merken zoals Co’Couture, Studio Anneloes, Yaya, Circle of Trust, Summum, Lois, Nukus en nog veel meer. De premium merken zoals Essentiel Antwerp, Berenice en maak je outfit compleet met een prachtig paar laarzen of sneakers van bijvoorbeeld VIA VAI vind je ook.

We zijn op zoek naar een energieke verkoopmedewerker (parttime/fulltime). We willen iemand die dol is op mode en het geweldig vindt om klanten te helpen bij het vinden van de perfecte outfit. Elke dag brengt nieuwe taken met zich mee. Je staat klaar om klanten te adviseren, de winkel netjes te houden en ervoor te zorgen dat klanten met een glimlach vertrekken. Bij ons staat klantenservice hoog in het vaandel, dus goed luisteren naar de klant is essentieel.

Wie ben jij ?
We willen een winkelheld(in) die ons visitekaartje is. Winkelen zit in jouw DNA en je vindt het vanzelfsprekend om de bijbehorende processen te doorlopen. Samen met je collega’s zorg je voor de perfecte uitstraling van de winkel.

Jouw +factor:

 • Een modefan die graag anderen inspireert.
 • Flexibiliteit en het vermogen om snel in te spelen op veranderingen.
 • Initiatiefrijk en altijd op zoek naar manieren om bij te dragen.
 • Klantvriendelijkheid staat voorop: begroet, verwelkom en adviseer onze klanten met een glimlach.

 

+factor van het bedrijf:

 • Een afwisselende baan met uitdagende taken.
 • Een werkomgeving waar elke dag anders is, waar ruimte is voor humor, eigen inbreng en nieuwe ideeën!
 • Geen enkele dag is saai
 • Bij ons is er altijd ruimte om te leren en door te groeien.
 • Een prettige en informele werksfeer
 • Een marktconform salaris.
 • Personeelskorting!

 

Bij deze dames mode zaak denken ze niet in hokjes. Je bent samen verantwoordelijk voor het eindresultaat. Het team is gedreven en super enthousiast. Dat maakt het extra fijn om samen te werken. En het motto van de eigenaresse is “Bij mij mag je leren, als je maar blijft investeren”

Wil je graag kennis maken met de winkel en het team?

Laat het ons weten en solliciteer nu!

Solliciteer nu!

Voornaam*
Achternaam
E-mailadres*
Telefoon nummer
Upload jouw CV hier
Maximum file size: 256 MB

Werk jij hier binnenkort?

Is dit iets voor jou?

Veel gestelde vragen

Wanneer krijg ik uitbetaald?

Je hebt zelf de mogelijkheid om te kiezen tussen wekelijkse en 4 wekelijkse uitbetaling op woensdag of vrijdag. Je word altijd op een vaste dag uitbetaald zodat je nooit hoeft af te vragen wanneer je je geld ontvangt.

Is er kans op een vaste baan?

Er is zeker kans op een vaste baan wanneer het van beide kanten goed bevalt. Wij zijn altijd op zoek naar de beste baan voor jouw zodat jij en het bedrijf beide verder kunnen groeien. 

Waar afmelden bij ziekte?

Voor aanvang werktijd dien je  af te melden bij de inlener (bedrijf waar je werkt). s’morgens voor 09:00 uur dien je af te melden bij ons Custom-recruitment. 

Carriére switch?

Soms doe je al jaren hetzelfde werk en kom je door omstandigheden in de situatie dat jouw baan vervalt , bijvoorbeeld door de huidige situatie in Nederland, door faillissement of door overtallig verklaard te worden bij het bedrijf waar je( al lang) werkt. Dan kun je jezelf afvragen, wordt het misschien tijd om iets anders te gaan doen op werkgebied?
Waar ben ik eigenlijk goed in ? Waar wordt ik echt blij van? Wat kan en wil ik eigenlijk nog meer dan het werk wat ik al jaren heb gedaan? Welke opleiding kan ik gaan volgen? Welke richting kan en wil ik op? Waarom reageer ik zoals ik reageer , zowel op werk als op prive gebied? Wat kan en wil ik veranderen? Waarom vind ik verandering zo lastig?
Custom-recruitment kan jou hierin verder begeleiden en inzicht geven in jouw intrinsieke competenties.
Hiervoor gebruiken we de ACT meting: Analytical Competence tool op basis van Human Being Management.
Deze tool geeft inzicht in jouw natuurlijke competenties , waar je succesvol in bent of kunt worden en waar je energie van krijgt.
Deze meting geeft ook inzicht wat je beter niet kunt ontwikkelen of waar je beter geen energie in kunt steken, omdat je hier moe van kan worden en onder druk kan het gedrag vervormen.

De ACT meting geeft ook inzicht welke richting te kiezen als het gaat om een nieuwe job , carriere-switch of opleiding, of geeft antwoord op eventuele hulpvragen op zowel werk als op prive gebied.

De meting kan online worden gedaan , vervolgens zal de Actor van Custom-recruitment jou daarna uitnodigen voor een persoonlijk gesprek.

 
De meting kun je bij ons doen vanaf €595,-excl btw per persoon dit is incl:
 • Online meting
 • Persoonlijk live gesprek of telefonisch gesprek
 • Uitgebreid persoonlijk verslag met tools om verder te gaan
Wij zeggen niet wat je moet gaan doen , maar geven aan wat van nature bij je past.

Dit inzicht gunnen wij iedereen.

 

Vaak gehoord van kandidaten,,, dit had ik al veel eerder moeten doen,,,,

 
Talentselection/Carriereswitch:
Neem contact met ons op voor meer informatie wat de ACT meting voor jou kan betekenen, stuur een mail of bel. Contactgegevens zie website.