Toe aan een carrière switch? Klik hier

Soliciteer nu!

verkoopmedewerker Heerhugowaard
Verkoopadviseur
Jouw +factor: Zelfstandig, actief
Beschikbaarheid: vanaf 16 uur
Locatie: Heerhugowaard

Solliciteer nu!

Voornaam*
Achternaam
E-mailadres*
Telefoon nummer
Upload jouw CV hier
Maximum file size: 256 MB

Vacature omschrijving.

Voor een multibrand store zijn wij opzoek naar een verkoopadviseur en verkoopstylistes voor het filiaal in Heerhugowaard. Het modebedrijf heeft twee eigen exclusieve huismerken. Ze hebben een business en sportieve lijn. Verder verkopen ze ook internationale top merken als: Napapijri, Superdry Tommy Hilfiger, Gardeur, Tenson, Profuomo, Michaelis, Vanguard, McGregor en Gaastra. Dit modebedrijf heeft 20 winkels verspreid door heel Nederland

In de functie fungeer je als het gezicht van de winkel en ben je verantwoordelijk voor het op een juiste wijze overbrengen van de brand op de eindklant. Dit houdt in dat je samen met je collega’s verkoopadviseurs en de shop manager verantwoordelijk bent voor alle aspecten van jouw filiaal zoals: behalen van gestelde targets en het adviseren van de klanten. Naast het geven van actief verkoopadvies draag je zorg voor het netjes houden van de winkel en het aanvullen van producten.

Jouw +factor:
• Je hebt goede communicatieve en sociale vaardigheden
• Je kunt en wilt zeer zelfstandig werken
• Je hebt een gedreven en representatief voorkomen
• Je hebt affiniteit met mode & textiel
• Je beheerst de Nederlandse taal goed
• Je hebt aantoonbaar enthousiasme & passie in het geven van kledingadvies
• Je bent vanaf 16 uur beschikbaar

De +factor van het bedrijf:
• Je krijgt interne trainingen
• Je ontvangt bovengemiddelde arbeidsvoorwaarden en beloning + personeelskorting
• Je komt te werken in een inspirerend bedrijf met korte lijnen en een informele cultuur

Wil jij graag het team komen versterken en herken je jezelf in het bovenstaande? Solliciteer nu!

Werk jij hier binnenkort?

Is dit iets voor jou?

Veel gestelde vragen

Je hebt zelf de mogelijkheid om te kiezen tussen wekelijkse en 4 wekelijkse uitbetaling op woensdag of vrijdag. Je word altijd op een vaste dag uitbetaald zodat je nooit hoeft af te vragen wanneer je je geld ontvangt.

Er is zeker kans op een vaste baan wanneer het van beide kanten goed bevalt. Wij zijn altijd op zoek naar de beste baan voor jouw zodat jij en het bedrijf beide verder kunnen groeien. 

Voor aanvang werktijd dien je  af te melden bij de inlener (bedrijf waar je werkt). s’morgens voor 09:00 uur dien je af te melden bij ons Custom-recruitment. 

nl_NLNederlands

Carriére switch?

Soms doe je al jaren hetzelfde werk en kom je door omstandigheden in de situatie dat jouw baan vervalt , bijvoorbeeld door de huidige situatie in Nederland, door faillissement of door overtallig verklaard te worden bij het bedrijf waar je( al lang) werkt. Dan kun je jezelf afvragen, wordt het misschien tijd om iets anders te gaan doen op werkgebied?
Waar ben ik eigenlijk goed in ? Waar wordt ik echt blij van? Wat kan en wil ik eigenlijk nog meer dan het werk wat ik al jaren heb gedaan? Welke opleiding kan ik gaan volgen? Welke richting kan en wil ik op? Waarom reageer ik zoals ik reageer , zowel op werk als op prive gebied? Wat kan en wil ik veranderen? Waarom vind ik verandering zo lastig?
Custom-recruitment kan jou hierin verder begeleiden en inzicht geven in jouw intrinsieke competenties.
Hiervoor gebruiken we de ACT meting: Analytical Competence tool op basis van Human Being Management.
Deze tool geeft inzicht in jouw natuurlijke competenties , waar je succesvol in bent of kunt worden en waar je energie van krijgt.
Deze meting geeft ook inzicht wat je beter niet kunt ontwikkelen of waar je beter geen energie in kunt steken, omdat je hier moe van kan worden en onder druk kan het gedrag vervormen.

De ACT meting geeft ook inzicht welke richting te kiezen als het gaat om een nieuwe job , carriere-switch of opleiding, of geeft antwoord op eventuele hulpvragen op zowel werk als op prive gebied.

De meting kan online worden gedaan , vervolgens zal de Actor van Custom-recruitment jou daarna uitnodigen voor een persoonlijk gesprek.

 
De meting kun je bij ons doen vanaf €395,-excl btw per persoon dit is incl:
-online meting
-persoonlijk live gesprek of telefonisch gesprek
-uitgebreid persoonlijk verslag met tools om verder te gaan
Wij zeggen niet wat je moet gaan doen , maar geven aan wat van nature bij je past.

Dit inzicht gunnen wij iedereen.

 

Vaak gehoord van kandidaten,,, dit had ik al veel eerder moeten doen,,,,

 
Talentselection/Carriereswitch:
Neem contact met ons op voor meer informatie wat de ACT meting voor jou kan betekenen, stuur een mail of bel. Contactgegevens zie website.