Toe aan een carrière switch? Klik hier

Soliciteer nu!

Verkoopmedewerker Leidschendam
Verkoopmedewerker
Jouw +factor: Leergierig, zelfstandig
Beschikbaarheid: Parttime & fulltime
Locatie: Leidschendam

Solliciteer nu!

Voornaam*
Achternaam
E-mailadres*
Telefoon nummer
Upload jouw CV hier
Maximum file size: 256 MB

Vacature omschrijving.

Wij zijn opzoek naar parttime en fulltime verkoopmedewerkers voor een super leuk en jong bedrijf in lifestyle. Het bedrijf komt uit Duitsland en bestaat sinds 2014 , de producten zijn nu al wereldwijd bekend en ze hebben al 1 miljoen fans op sociale media. Op dit moment hebben ze 7 eigen winkels en zijn bezig om dit uit te breiden. De producten die ze hebben zijn onder andere zonnebrillen , tassen en horloges. Deze producten hebben een combinatie van kwaliteit, tijdloos design en stijlvol uiterlijk. Elke dag werken ze bij dit lifestyle bedrijf aan hun visie om het meest geliefde lifestyle merk te worden in heel Europa.

Als verkoopmedewerker voor dit bedrijf zijn je taken verschillend je bent bezig met het adviseren en enthousiasmeren van de klanten die binnen komen. Omdat het merk nog geen winkels heeft in Nederland is jouw taak alle klanten uitleg geven en enthousiast te benaderen zodat je kan vertellen over het merk. Verder ben je bezig met de winkel netjes houden en zorg je er voor dat het afrekenen zo soepel en leuk mogelijk verloopt zodat de klanten een geweldige winkel ervaring hebben ook tot het einde van hun bezoek.

Jouw +factor:
• Je hebt ervaring in soort gelijke functie
• Je spreekt Nederlands, Engels (en Duits)
• Je bent positief ingesteld en kan de klanten enthousiasmeren over de producten
• Je bent leergierig en houd er van elke dag jezelf te verbeteren

De +factor van het bedrijf:
• Een zelfstandige uitdagende baan
• Je ontvangt personeelskorting
• Regelmatige personeel uitjes
• Je komt te werken in het bruisend winkel omgeving en in 1 van de mooiste winkelcentrum’s van Nederland

Ben jij klaar om deel uit te maken van een succes verhaal en ben jij ambitieus om het beste uit je zelf te halen? Dan zoeken wij jou!
Solliciteer nu!

Werk jij hier binnenkort?

Is dit iets voor jou?

Veel gestelde vragen

Je hebt zelf de mogelijkheid om te kiezen tussen wekelijkse en 4 wekelijkse uitbetaling op woensdag of vrijdag. Je word altijd op een vaste dag uitbetaald zodat je nooit hoeft af te vragen wanneer je je geld ontvangt.

Er is zeker kans op een vaste baan wanneer het van beide kanten goed bevalt. Wij zijn altijd op zoek naar de beste baan voor jouw zodat jij en het bedrijf beide verder kunnen groeien. 

Voor aanvang werktijd dien je  af te melden bij de inlener (bedrijf waar je werkt). s’morgens voor 09:00 uur dien je af te melden bij ons Custom-recruitment. 

nl_NLNederlands

Carriére switch?

Soms doe je al jaren hetzelfde werk en kom je door omstandigheden in de situatie dat jouw baan vervalt , bijvoorbeeld door de huidige situatie in Nederland, door faillissement of door overtallig verklaard te worden bij het bedrijf waar je( al lang) werkt. Dan kun je jezelf afvragen, wordt het misschien tijd om iets anders te gaan doen op werkgebied?
Waar ben ik eigenlijk goed in ? Waar wordt ik echt blij van? Wat kan en wil ik eigenlijk nog meer dan het werk wat ik al jaren heb gedaan? Welke opleiding kan ik gaan volgen? Welke richting kan en wil ik op? Waarom reageer ik zoals ik reageer , zowel op werk als op prive gebied? Wat kan en wil ik veranderen? Waarom vind ik verandering zo lastig?
Custom-recruitment kan jou hierin verder begeleiden en inzicht geven in jouw intrinsieke competenties.
Hiervoor gebruiken we de ACT meting: Analytical Competence tool op basis van Human Being Management.
Deze tool geeft inzicht in jouw natuurlijke competenties , waar je succesvol in bent of kunt worden en waar je energie van krijgt.
Deze meting geeft ook inzicht wat je beter niet kunt ontwikkelen of waar je beter geen energie in kunt steken, omdat je hier moe van kan worden en onder druk kan het gedrag vervormen.

De ACT meting geeft ook inzicht welke richting te kiezen als het gaat om een nieuwe job , carriere-switch of opleiding, of geeft antwoord op eventuele hulpvragen op zowel werk als op prive gebied.

De meting kan online worden gedaan , vervolgens zal de Actor van Custom-recruitment jou daarna uitnodigen voor een persoonlijk gesprek.

 
De meting kun je bij ons doen vanaf €395,-excl btw per persoon dit is incl:
-online meting
-persoonlijk live gesprek of telefonisch gesprek
-uitgebreid persoonlijk verslag met tools om verder te gaan
Wij zeggen niet wat je moet gaan doen , maar geven aan wat van nature bij je past.

Dit inzicht gunnen wij iedereen.

 

Vaak gehoord van kandidaten,,, dit had ik al veel eerder moeten doen,,,,

 
Talentselection/Carriereswitch:
Neem contact met ons op voor meer informatie wat de ACT meting voor jou kan betekenen, stuur een mail of bel. Contactgegevens zie website.