Toe aan een carrière switch? Klik hier

Verkoopmedewerker fashion
Jouw +factor: Gedreven , mode kenner
Beschikbaarheid: 24 – 38 uur
Locatie: Maastricht

Vacature omschrijving.

Voor een luxe fashion merk zijn wij opzoek naar een verkoopmedewerker die 24 tot 38 uur beschikbaar is. De werk locatie is in de Bijenkorf Maastricht. Als verkoopmedewerker ben je het gezicht voor een luxe fashion merk , met jouw klant- en servicegerichte instelling weet jij onze klanten de beste service te bieden. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor het netjes en opgeruimd houden van de winkel en het op voorraad houden van het assortiment.

Wat je kunt verwachten:
Dat het merk volgens de hoogste normen vertegenwoordigen in alle dagelijkse activiteiten; Het bieden van een uitstekend niveau van klantenservice en het overtreffen van de verwachtingen van de klant bij elke gelegenheid, terwijl je je houdt aan alle bedrijfsnormen, -beleid en -procedures;
Om elke verkoopkans te maximaliseren om de winkel en individuele verkoopdoelstellingen en KPI-indicatoren te bereiken;
De behoeften van de klant vaststellen en alle productgerelateerde vragen beantwoorden. In staat zijn om te reageren op vragen over prijs, locatie, functies, voordelen en het gebruik van de merchandise.

Jouw +factor:
– Een diploma op minimaal MBO-niveau;
– Minimaal 2-3 jaar ervaring in een soortgelijke functie in luxemode is een pré
– Je begrijpt en vertegenwoordigt de merkattributen;
– Je bent gedreven, hebt een open houding en een representatieve uitstraling;
– Je hebt een flexibele instelling, werken in het weekend en ’s avonds is voor jou geen probleem;
– Uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels;
– Woonachtig in de buurt van Maastricht.

 De +factor van het bedrijf:
– Een marktconform salaris;
– Personeelskorting op de producten;
– Maandelijkse commissiebonus;
– Werken in een positief en gepassioneerd team;
– Collectieve ziektekostenverzekering.

Solliciteer nu!

Voornaam*
Achternaam
E-mailadres*
Telefoon nummer
Upload jouw CV hier
Maximum file size: 256 MB

Werk jij hier binnenkort?

Is dit iets voor jou?

Veel gestelde vragen

Wanneer krijg ik uitbetaald?

Je hebt zelf de mogelijkheid om te kiezen tussen wekelijkse en 4 wekelijkse uitbetaling op woensdag of vrijdag. Je word altijd op een vaste dag uitbetaald zodat je nooit hoeft af te vragen wanneer je je geld ontvangt.

Is er kans op een vaste baan?

Er is zeker kans op een vaste baan wanneer het van beide kanten goed bevalt. Wij zijn altijd op zoek naar de beste baan voor jouw zodat jij en het bedrijf beide verder kunnen groeien. 

Waar afmelden bij ziekte?

Voor aanvang werktijd dien je  af te melden bij de inlener (bedrijf waar je werkt). s’morgens voor 09:00 uur dien je af te melden bij ons Custom-recruitment. 

Carriére switch?

Soms doe je al jaren hetzelfde werk en kom je door omstandigheden in de situatie dat jouw baan vervalt , bijvoorbeeld door de huidige situatie in Nederland, door faillissement of door overtallig verklaard te worden bij het bedrijf waar je( al lang) werkt. Dan kun je jezelf afvragen, wordt het misschien tijd om iets anders te gaan doen op werkgebied?
Waar ben ik eigenlijk goed in ? Waar wordt ik echt blij van? Wat kan en wil ik eigenlijk nog meer dan het werk wat ik al jaren heb gedaan? Welke opleiding kan ik gaan volgen? Welke richting kan en wil ik op? Waarom reageer ik zoals ik reageer , zowel op werk als op prive gebied? Wat kan en wil ik veranderen? Waarom vind ik verandering zo lastig?
Custom-recruitment kan jou hierin verder begeleiden en inzicht geven in jouw intrinsieke competenties.
Hiervoor gebruiken we de ACT meting: Analytical Competence tool op basis van Human Being Management.
Deze tool geeft inzicht in jouw natuurlijke competenties , waar je succesvol in bent of kunt worden en waar je energie van krijgt.
Deze meting geeft ook inzicht wat je beter niet kunt ontwikkelen of waar je beter geen energie in kunt steken, omdat je hier moe van kan worden en onder druk kan het gedrag vervormen.

De ACT meting geeft ook inzicht welke richting te kiezen als het gaat om een nieuwe job , carriere-switch of opleiding, of geeft antwoord op eventuele hulpvragen op zowel werk als op prive gebied.

De meting kan online worden gedaan , vervolgens zal de Actor van Custom-recruitment jou daarna uitnodigen voor een persoonlijk gesprek.

 
De meting kun je bij ons doen vanaf €595,-excl btw per persoon dit is incl:
  • Online meting
  • Persoonlijk live gesprek of telefonisch gesprek
  • Uitgebreid persoonlijk verslag met tools om verder te gaan
Wij zeggen niet wat je moet gaan doen , maar geven aan wat van nature bij je past.

Dit inzicht gunnen wij iedereen.

 

Vaak gehoord van kandidaten,,, dit had ik al veel eerder moeten doen,,,,

 
Talentselection/Carriereswitch:
Neem contact met ons op voor meer informatie wat de ACT meting voor jou kan betekenen, stuur een mail of bel. Contactgegevens zie website.