Toe aan een carrière switch? Klik hier

Heb jij een vraag?

Wij zijn te bereiken op:

Wij zijn te bereiken op:

FAQ

Hier vind je antwoord op de meest gestelde vragen.

Heb jij nog een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op!

Hoe maak ik een professionele cv?

Er zijn verschillende manieren om een cv te maken, hier zijn 8 algemene tips die je kunnen helpen bij het maken van een professionele cv:

 1. Begin met het bepalen van het doel van je cv en voor wie je het maakt. Wat is het specifieke doel van je cv ?

 2. Gebruik een duidelijke en professionele opmaak. Zorg ervoor dat jouw cv er netjes en overzichtelijk uitziet. Gebruik een standaard lettertype en een consistent formaat voor de verschillende secties.

 3. Pas je cv aan op de functie waarvoor je solliciteert. Zorg ervoor dat je de vaardigheden en ervaring benadrukt die relevant zijn voor de specifieke functie waarvoor je solliciteert.

 4. Houd je cv beknopt en to the point. Zorg ervoor dat je cv niet te lang wordt. Gebruik korte zinnen en bullet points om de informatie overzichtelijk te presenteren.

 5. Gebruik actieve woorden om je prestaties te beschrijven. Beschrijf jouw vaardigheden en ervaring op een actieve manier door gebruik te maken van actieve werkwoorden zoals ‘gecreëerd’, ‘georganiseerd’, ‘beheerd’, enzovoort.

 6. Controleer je cv op fouten. Zorg ervoor dat je cv geen spelfouten of grammaticale fouten bevat. Controleer je cv meerdere keren en vraag eventueel iemand anders om het te lezen en feedback te geven.

 7. Voeg indien mogelijk referenties toe. Als je referenties hebt, voeg deze dan toe aan je cv. Dit kan de werkgever helpen om meer te weten te komen over jouw vaardigheden en ervaring vanuit een ander perspectief.

 8. Bewaar je cv als een pdf-bestand. Zorg ervoor dat je cv als een pdf-bestand wordt opgeslagen om ervoor te zorgen dat de opmaak en inhoud intact blijft wanneer het wordt geopend op verschillende apparaten.

 

Door deze tips te volgen, kun je een professionele cv maken die je helpt om de aandacht te trekken van potentiële werkgevers en je kansen op het krijgen van de gewenste baan of stage te vergroten.

Succes met het maken van jouw cv!

Hoe bereid ik me voor op een sollicitatie gesprek?

Hier kan je 7 tips lezen hoe jij je het beste kan voorbereiden op je sollicitatiegesprek.

 1. Onderzoek het bedrijf: Leer meer over het bedrijf waar je solliciteert. Bekijk de website, lees hun missie- en visieverklaring, en zoek naar nieuws of artikelen over het bedrijf.

 2. Begrijp de functie: Zorg ervoor dat je de functiebeschrijving grondig begrijpt en wat er van je wordt verwacht. Denk na over de specifieke vaardigheden en ervaring die nodig zijn voor de functie en hoe jij deze kunt laten zien.

 3. Bereid antwoorden voor: Denk na over de veelgestelde sollicitatievragen en bereid antwoorden voor. Oefen je antwoorden hardop zodat je ze gemakkelijk kunt delen tijdens het gesprek.

 4. Bereid vragen voor: Bedenk vragen die je wilt stellen tijdens het gesprek, zoals vragen over de functie, het team of het bedrijf. Dit laat zien dat je geïnteresseerd bent en kunt helpen bij het bepalen of de functie en het bedrijf geschikt zijn voor jou.

 5. Zorg voor gepaste kleding: Kleed je gepast voor het sollicitatiegesprek, passend bij de functie en het bedrijf. Kies iets waarin je je comfortabel en zelfverzekerd voelt.

 6. Wees op tijd en blijf kalm: Zorg dat je op tijd bent voor het gesprek en blijf kalm en zelfverzekerd. Luister goed naar de interviewer en beantwoord vragen zo eerlijk en duidelijk mogelijk.

 7. Bedank de interviewer: Bedank de interviewer na afloop van het gesprek voor de tijd en moeite en laat weten dat je geïnteresseerd bent in de functie.

 

Door je goed voor te bereiden, kun je zelfverzekerd en klaar zijn om het beste uit jezelf te halen tijdens het sollicitatiegesprek.

Succes!

Hoe maak ik een carrière switch?

Een carrière switch maken kan een uitdagende en spannende onderneming zijn, maar het kan ook een geweldige manier zijn om nieuwe vaardigheden te leren en je carrière in een nieuwe richting te sturen. Hier zijn enkele stappen die je kunt nemen om een carrière switch te maken:

 1. Identificeer je interesses: Denk na over waar je gepassioneerd over bent en welke vaardigheden je hebt die kunnen worden toegepast op andere gebieden.

 2. Onderzoek nieuwe carrières: Leer meer over de carrières die je interesseren en de vaardigheden en ervaring die nodig zijn. Bekijk vacatures, praat met mensen die in die branche werken en overweeg het volgen van cursussen of het behalen van certificeringen om je vaardigheden en kennis uit te breiden.

 3. Maak een plan: Maak een duidelijk plan voor je carrière switch. Stel doelen en stappen die je moet nemen om die doelen te bereiken.

 4. Ontwikkel je netwerk: Bouw een netwerk op van mensen in de industrie waarin je geïnteresseerd bent. Vraag om advies en maak gebruik van hun ervaring en connecties.

 5. Maak je cv en LinkedIn-profiel up-to-date: Zorg dat je cv en LinkedIn-profiel aangepast zijn aan de nieuwe carrière die je nastreeft.

 6. Zoek mogelijkheden om ervaring op te doen: Zoek mogelijkheden om ervaring op te doen in de nieuwe branche. Denk aan vrijwilligerswerk, stage of deeltijdwerk naast je huidige baan.

 7. Wees bereid om te leren en aan te passen: Houd er rekening mee dat je mogelijk nieuwe vaardigheden moet leren en dat het tijd kost om je aan te passen aan de nieuwe carrière.

 

Het kan enige tijd en moeite kosten om een succesvolle carrière switch te maken, maar het kan ook een zeer bevredigende stap zijn in je professionele leven. Houd je doelen en motivatie in gedachten en neem de nodige stappen om je nieuwe carrière te bereiken.

 

Kan je hulp gebruiken met het maken van jou carrière switch? Neem ook even een kijken op  onze carrière switch pagina! of bel/ stuur een berichtje naar : +31 6 15 60 91 29 voor meer informatie.
 
We helpen je graag.
Wanneer krijg ik uitbetaald?

Je hebt zelf de mogelijkheid om te kiezen tussen wekelijkse en 4 wekelijkse uitbetaling op woensdag of op vrijdag. Je word altijd op een vaste dag uitbetaald zodat je nooit hoeft af te vragen wanneer jij je geld ontvangt.

Is er kans op een vaste baan?

Er is zeker kans op een vaste baan wanneer het van beide kanten goed bevalt. Wij zijn altijd op zoek naar de beste baan voor jouw zodat jij en het bedrijf beide verder kunnen groeien.

Waar afmelden bij ziekte?

Voor aanvang werktijd dien je af te melden bij de inlener ( bedrijf waar je werkt ). S’morgens voor 09:00 uur dien je af te melden bij ons, Custom-recruitment. 

Feedback is the key to succes.

Jannes
Lees verder
Na een fijn eerste gesprek met Custom-recruitment ben ik bij een leuk bedrijf geplaatst. Het was een pop-up store waar ik 2 maanden gewerkt heb. Hier heb ik veel mogen leren en tips gehad van Custom-recruitment.
Merel
Lees verder
Ik vroeg me zelf af waar ben ik nu echt goed in en wat geeft mij energie. Deze vraag kon ik helaas zelf niet beantwoorden, doordat ik bij custom-recruitment de act meting heb gemaakt weet ik dit nu en kan ik verder met mijn zelf ontwikkeling om de beste versie van mijzelf worden. Door de ACT meting heb ik nu ook de perfecte opleiding gevonden.
Hugo
Lees verder
Geplaatst bij een schoenenwinkel in Amsterdam. Veel geleerd over hoe je het best een klant kan aanspreken en tot dienst kan zijn. Kom hier zeker terug als ik weer opzoek ben naar een baan!
Alicia
Lees verder
Via Custom-recruitment kon ik snel weer aan het werk in de retail. Fijn persoonlijk sollicitatie gesprek gehad en ze nemen echt de tijd voor je en dat vind ik erg fijn. Waardoor ik nu op de goede plek zit en met veel plezier naar mijn werk ga.
Previous
Volgende
Alicja
Lees verder
Via Custom-recruitment heb ik snel een nieuwe uitdagende baan gevonden. Het sollicitatieproces is soepel verlopen. Custom recruitment is betrokken en persoonlijk. Dat is erg prettig. De communicatie is uitstekend. Bij vragen word ik altijd snel en vriendelijk geholpen. Urenregistratie is gemakkelijk via het web portal en er wordt altijd op tijd uitbetaald.
Merel
Lees verder
Ik vroeg me zelf af waar ben ik nu echt goed in en wat geeft mij energie. Deze vraag kon ik helaas zelf niet beantwoorden, doordat ik bij custom-recruitment de act meting heb gemaakt weet ik dit nu en kan ik verder met mijn zelf ontwikkeling om de beste versie van mijzelf worden. Door de ACT meting heb ik nu ook de perfecte opleiding gevonden.
Biljana
Lees verder
Ik zou graag willen vertellen dat ik heel blij ben dat ik jullie heb ontmoet. Via Custom-recruitment ben ik heel snel aan het werk begonnen. Het was binnen een paar dagen en dat vind ik geweldig. De contact hebben we via UWV gemaakt! Met alle vragen krijg ik snel antwoord, dat waardeer ik zeer.
Marijke
Lees verder
Customrecruitment is een top organisatie. Ik heb er zeer goede ervaringen mee. Ze zijn zeer behulpzaam en denken met je mee.
Roland
Lees verder
Custom-recruitment is een fantastisch bureau die mij een leuke baan heeft bezorgd. The best!
Previous
Volgende

Feedback
is the key
to succes.

+

Kom in contact!

Carriére switch?

Soms doe je al jaren hetzelfde werk en kom je door omstandigheden in de situatie dat jouw baan vervalt , bijvoorbeeld door de huidige situatie in Nederland, door faillissement of door overtallig verklaard te worden bij het bedrijf waar je( al lang) werkt. Dan kun je jezelf afvragen, wordt het misschien tijd om iets anders te gaan doen op werkgebied?
Waar ben ik eigenlijk goed in ? Waar wordt ik echt blij van? Wat kan en wil ik eigenlijk nog meer dan het werk wat ik al jaren heb gedaan? Welke opleiding kan ik gaan volgen? Welke richting kan en wil ik op? Waarom reageer ik zoals ik reageer , zowel op werk als op prive gebied? Wat kan en wil ik veranderen? Waarom vind ik verandering zo lastig?
Custom-recruitment kan jou hierin verder begeleiden en inzicht geven in jouw intrinsieke competenties.
Hiervoor gebruiken we de ACT meting: Analytical Competence tool op basis van Human Being Management.
Deze tool geeft inzicht in jouw natuurlijke competenties , waar je succesvol in bent of kunt worden en waar je energie van krijgt.
Deze meting geeft ook inzicht wat je beter niet kunt ontwikkelen of waar je beter geen energie in kunt steken, omdat je hier moe van kan worden en onder druk kan het gedrag vervormen.

De ACT meting geeft ook inzicht welke richting te kiezen als het gaat om een nieuwe job , carriere-switch of opleiding, of geeft antwoord op eventuele hulpvragen op zowel werk als op prive gebied.

De meting kan online worden gedaan , vervolgens zal de Actor van Custom-recruitment jou daarna uitnodigen voor een persoonlijk gesprek.

 
De meting kun je bij ons doen vanaf €595,-excl btw per persoon dit is incl:
 • Online meting
 • Persoonlijk live gesprek of telefonisch gesprek
 • Uitgebreid persoonlijk verslag met tools om verder te gaan
Wij zeggen niet wat je moet gaan doen , maar geven aan wat van nature bij je past.

Dit inzicht gunnen wij iedereen.

 

Vaak gehoord van kandidaten,,, dit had ik al veel eerder moeten doen,,,,

 
Talentselection/Carriereswitch:
Neem contact met ons op voor meer informatie wat de ACT meting voor jou kan betekenen, stuur een mail of bel. Contactgegevens zie website.