Op zoek naar
nieuwe kandidaten
voor uw bedrijf?

Wij zijn te bereiken op:

Wij zijn te bereiken op:

Wij helpen graag met het op maat vinden
en opleiden van nieuwe medewerkers.

Retail personeel
Winkel straat Amsterdam

Kandidaten met echte
passie voor uw bedrijf!

Custom-recruitment zoekt op maat met u mee naar de juiste kandidaten bij u op de werkvloer. Wij kijken naar de mensen achter het CV en sollicitant, omdat iedereen uniek is; uw medewerker, uw bedrijf en uw klant. Wij kijken mee waar u bedrijf energie van krijgt en waar wij het verschil kunnen maken. Custom-recruitment heeft jarenlange ervaring zowel op de werkvloer als daar buiten. Waardoor wij weten wat in de praktijk met medewerkers op de vloer waardevol is en wat succes oplevert voor u en de kandidaten.

Graag gaan wij persoonlijk met u in gesprek om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

 

Voordelen samenwerken met Custom-recruitment:

  1. De (financiële) risico’s: 
    De werknemers kunnen bij ons op contract staan. Wij nemen de werkgever-risico’s van u over hier onder vallen ook de ziekte kosten.
  2. Tijdwinst:
    Door onze grote bron van medewerkers en onze contacten kunnen wij snel schakelen om zo snel mogelijk de beste kandidaat voorstellen.
  3. Gemak:
    Wanneer wij u helpen bij het vinden van kandidaten hoeft u niet zelf meer door alle cv’s heen te gaan wij zoeken de beste kandidaat uit en stellen deze voor aan de hand van  een profiel tekst zodat u gelijk een duidelijk beeld krijgt van de kandidaat. 
 

Onze diensten.

Plaatsen medewerkers

Wilt u de werving en selectie van medewerkers over laten aan Custom-recruitment. Dat kan! Door onze persoonlijke aanpak nemen wij dit werk met veel plezier uit handen.

Opleiden op maat

Wilt u direct resultaat zien in verhoging van de KPI's? Wij trainen in de retail direct op de werkvloer, daar waar medewerkers en de gasten elkaar ontmoeten.

Talent selection

Vind u het belangrijk uw medewerkers persoonlijk te laten groeien? Hier kunnen wij u de ACT meting (analytical competence tool) voor aanbieden. Een tool die inzicht geeft in de natuurlijke competenties van uw medewerkers.

Take action in
order to move
toward your goals!

Kom in contact

Kom in contact.