Wij brengen retail & personeel samen.

Path 1 | Custom Recruitment

Over Ons.

Al meer dan 25 jaar ervaring met alles wat met Retail en Gastvrijheid te maken heeft.

Gestart als jonge sales-support , vervolgens snel doorgegroeid naar regio en verkoopmanagersfuncties.

Met “mijn” winkels zette ik altijd de beste resultaten neer, dankzij dit succes werd mijn expertise ingezet om over te dragen naar andere bedrijven en winkels om voor hen ook deze zichtbare en meetbare resultaten neer te zetten.

“Hoe doe je dit “? ; werd mij vaak gevraagd.

Het antwoord is dat er ten allen tijde gewerkt met op nummer 1: De oprechte interesse voor de klant , vragen kunnen en durven stellen , nieuwsgierig willen zijn naar de klant ,betrokkenheid laten zien en het echt luisteren naar de mens, jouw gast ; de klant .

Natuurlijk ook altijd met doelstellingen gewerkt, kpi s behaald en commercieel resultaat neergezet.

Dit was zo succesvol omdat het altijd als eerste om de klant ging en de rest ging vanzelf, hierdoor ontstonden er positieve verschillen, waardoor klanten graag terugkwamen.

Klanten gaven ons vaak een hand als dank voor de fijne en professionele hulp in onze teams.

Custom-recruitment werkt nog steeds op deze manier en is daarom ook nog vaak zelf op de werkvloer te vinden.

Het draait om de basis van ons vak , daar waar de klant, de gast de medewerkers ontmoet ; op de werkvloer.

Hiernaast is ook de opleiding tot ACTor van de ACT meting op mijn pad gekomen en werk ik met deze Analytische Competence tool.

Lees hier meer over op de site van Custom-recruitment. Klik hier carriereswitch/talentselection.

Feedback
is key
to succes.

+

Google Reviews.

Jannes
Lees verder
Na een fijn eerste gesprek met Custom-recruitment ben ik bij een leuk bedrijf geplaatst. Het was een pop-up store waar ik 2 maanden gewerkt heb. Hier heb ik veel mogen leren en tips gehad van Custom-recruitment.
Merel
Lees verder
Ik vroeg me zelf af waar ben ik nu echt goed in en wat geeft mij energie. Deze vraag kon ik helaas zelf niet beantwoorden, doordat ik bij custom-recruitment de act meting heb gemaakt weet ik dit nu en kan ik verder met mijn zelf ontwikkeling om de beste versie van mijzelf worden. Door de ACT meting heb ik nu ook de perfecte opleiding gevonden.
Hugo
Lees verder
Geplaatst bij een schoenenwinkel in Amsterdam. Veel geleerd over hoe je het best een klant kan aanspreken en tot dienst kan zijn. Kom hier zeker terug als ik weer opzoek ben naar een baan!
Alicia
Lees verder
Via Custom-recruitment kon ik snel weer aan het werk in de retail. Fijn persoonlijk sollicitatie gesprek gehad en ze nemen echt de tijd voor je en dat vind ik erg fijn. Waardoor ik nu op de goede plek zit en met veel plezier naar mijn werk ga.
Previous
Next