Toe aan een carrière switch? Klik hier

Wij brengen retail & personeel samen.

Wij zijn te bereiken op:

Wij zijn te bereiken op:

Over Custom-Recruitment.

Mijn naam is Sandra Wijngaarden. Al meer dan 25 jaar ervaring met alles wat met Retail en Gastvrijheid te maken heeft.

Gestart als jonge sales-support, vervolgens snel doorgegroeid naar regio en verkoopmanagersfuncties Met “mijn” winkels zette ik altijd de beste resultaten neer, dankzij dit succes werd mijn expertise ingezet om over te dragen naar andere bedrijven en winkels om voor hen ook deze zichtbare en meetbare resultaten neer te zetten.

“Hoe doe je dit “? ; werd mij vaak gevraagd.

Het antwoord is dat er ten allen tijde gewerkt met op nummer 1: De oprechte interesse voor de klant , vragen kunnen en durven stellen , nieuwsgierig willen zijn naar de klant ,betrokkenheid laten zien en het echt luisteren naar de mens, jouw gast ; de klant. Natuurlijk ook altijd met doelstellingen gewerkt, kpi s behaald en commercieel resultaat neergezet.

Dit was zo succesvol omdat het altijd als eerste om de klant ging en de rest ging vanzelf, hierdoor ontstonden er positieve verschillen, waardoor klanten graag terugkwamen. Klanten gaven ons vaak een hand als dank voor de fijne en professionele hulp in onze teams.

Custom-recruitment werkt nog steeds op deze manier en is daarom ook nog vaak zelf op de werkvloer te vinden. Het draait om de basis van ons vak , daar waar de klant, de gast de medewerkers ontmoet ; op de werkvloer. Hiernaast is ook de opleiding tot ACTor van de ACT meting op mijn pad gekomen en werk ik met deze Analytische Competence tool.

foto website
9CA5F52C-C24E-4A51-867B-3F76AB39D100

Mijn naam is Ghislaine Jansen. Begonnen en nog steeds aan het werkzaam in de retail , veel ervaring opgedaan bij verschillende midden en hoogsegment mode bedrijven en schoenen winkels.

Het klantcontact vind ik het belangrijkste en het leukste om mij mee bezig te houden.

Mijn doel is om iedereen die bij mij in de winkel komt een fijne winkel ervaring te geven zodat ze graag nog een keer terug komen.

Ik heb ondernemerschap gestudeerd aan het I AM College in Amsterdam. Hier heb ik veel geleerd in de praktijk op veel verschillende gebieden uitgebreid van sales tot marketing en finance.

Tijdens mijn opleiding ben ik begonnen met werken bij Custom-recruitment. Ik heb veel onderzoeken gedaan en opdrachten gemaakt over het bedrijf en zo ook al veel kunnen leren over de ins en outs van een inzet bureau.

Op dit moment ben ik bezig met verschillende taken binnen Custom-recruitment. Dit verschilt van mijn taken als recruiter tot aan onderhoud van de website. Ik ga voor zoveel mogelijk mooie plaatsingen die uitleiden tot vaste contracten zodat iedereen verder kan groeien.

Feedback is the key to succes.

Jannes
Lees verder
Na een fijn eerste gesprek met Custom-recruitment ben ik bij een leuk bedrijf geplaatst. Het was een pop-up store waar ik 2 maanden gewerkt heb. Hier heb ik veel mogen leren en tips gehad van Custom-recruitment.
Merel
Lees verder
Ik vroeg me zelf af waar ben ik nu echt goed in en wat geeft mij energie. Deze vraag kon ik helaas zelf niet beantwoorden, doordat ik bij custom-recruitment de act meting heb gemaakt weet ik dit nu en kan ik verder met mijn zelf ontwikkeling om de beste versie van mijzelf worden. Door de ACT meting heb ik nu ook de perfecte opleiding gevonden.
Hugo
Lees verder
Geplaatst bij een schoenenwinkel in Amsterdam. Veel geleerd over hoe je het best een klant kan aanspreken en tot dienst kan zijn. Kom hier zeker terug als ik weer opzoek ben naar een baan!
Alicia
Lees verder
Via Custom-recruitment kon ik snel weer aan het werk in de retail. Fijn persoonlijk sollicitatie gesprek gehad en ze nemen echt de tijd voor je en dat vind ik erg fijn. Waardoor ik nu op de goede plek zit en met veel plezier naar mijn werk ga.
Previous
Volgende
Jannes
Lees verder
Na een fijn eerste gesprek met Custom-recruitment ben ik bij een leuk bedrijf geplaatst. Het was een pop-up store waar ik 2 maanden gewerkt heb. Hier heb ik veel mogen leren en tips gehad van Custom-recruitment.
Merel
Lees verder
Ik vroeg me zelf af waar ben ik nu echt goed in en wat geeft mij energie. Deze vraag kon ik helaas zelf niet beantwoorden, doordat ik bij custom-recruitment de act meting heb gemaakt weet ik dit nu en kan ik verder met mijn zelf ontwikkeling om de beste versie van mijzelf worden. Door de ACT meting heb ik nu ook de perfecte opleiding gevonden.
Raffi
Lees verder
Ik wil jullie graag bedanken voor deze baan. Ben hier heel tevreden over!
Alicja
Lees verder
Via Custom-recruitment heb ik snel een nieuwe uitdagende baan gevonden. Het sollicitatieproces is soepel verlopen. Custom recruitment is betrokken en persoonlijk. Dat is erg prettig. De communicatie is uitstekend. Bij vragen word ik altijd snel en vriendelijk geholpen. Urenregistratie is gemakkelijk via het web portal en er wordt altijd op tijd uitbetaald.
Biljana
Lees verder
Ik zou graag willen vertellen dat ik heel blij ben dat ik jullie heb ontmoet. Via Custom-recruitment ben ik heel snel aan het werk begonnen. Het was binnen een paar dagen en dat vind ik geweldig. De contact hebben we via UWV gemaakt! Met alle vragen krijg ik snel antwoord, dat waardeer ik zeer.
Marijke
Lees verder
Customrecruitment is een top organisatie. Ik heb er zeer goede ervaringen mee. Ze zijn zeer behulpzaam en denken met je mee.
Roland
Lees verder
Custom-recruitment is een fantastisch bureau die mij een leuke baan heeft bezorgd. The best!
Previous
Volgende

Feedback
is the key
to succes.

+

Kom in contact!

Carriére switch?

Soms doe je al jaren hetzelfde werk en kom je door omstandigheden in de situatie dat jouw baan vervalt , bijvoorbeeld door de huidige situatie in Nederland, door faillissement of door overtallig verklaard te worden bij het bedrijf waar je( al lang) werkt. Dan kun je jezelf afvragen, wordt het misschien tijd om iets anders te gaan doen op werkgebied?
Waar ben ik eigenlijk goed in ? Waar wordt ik echt blij van? Wat kan en wil ik eigenlijk nog meer dan het werk wat ik al jaren heb gedaan? Welke opleiding kan ik gaan volgen? Welke richting kan en wil ik op? Waarom reageer ik zoals ik reageer , zowel op werk als op prive gebied? Wat kan en wil ik veranderen? Waarom vind ik verandering zo lastig?
Custom-recruitment kan jou hierin verder begeleiden en inzicht geven in jouw intrinsieke competenties.
Hiervoor gebruiken we de ACT meting: Analytical Competence tool op basis van Human Being Management.
Deze tool geeft inzicht in jouw natuurlijke competenties , waar je succesvol in bent of kunt worden en waar je energie van krijgt.
Deze meting geeft ook inzicht wat je beter niet kunt ontwikkelen of waar je beter geen energie in kunt steken, omdat je hier moe van kan worden en onder druk kan het gedrag vervormen.

De ACT meting geeft ook inzicht welke richting te kiezen als het gaat om een nieuwe job , carriere-switch of opleiding, of geeft antwoord op eventuele hulpvragen op zowel werk als op prive gebied.

De meting kan online worden gedaan , vervolgens zal de Actor van Custom-recruitment jou daarna uitnodigen voor een persoonlijk gesprek.

 
De meting kun je bij ons doen vanaf €595,-excl btw per persoon dit is incl:
  • Online meting
  • Persoonlijk live gesprek of telefonisch gesprek
  • Uitgebreid persoonlijk verslag met tools om verder te gaan
Wij zeggen niet wat je moet gaan doen , maar geven aan wat van nature bij je past.

Dit inzicht gunnen wij iedereen.

 

Vaak gehoord van kandidaten,,, dit had ik al veel eerder moeten doen,,,,

 
Talentselection/Carriereswitch:
Neem contact met ons op voor meer informatie wat de ACT meting voor jou kan betekenen, stuur een mail of bel. Contactgegevens zie website.