Toe aan een carrière switch? Klik hier

Op zoek naar
nieuwe kandidaten
voor uw bedrijf?

Wij zijn te bereiken op:

Wij zijn te bereiken op:

Wij helpen graag met het op maat vinden
en opleiden van nieuwe medewerkers.

Retail personeel
Winkel straat Amsterdam

Kandidaten met echte
passie voor uw bedrijf!

Custom-recruitment zoekt op maat met u mee naar de juiste kandidaten bij u op de werkvloer. Wij kijken naar de mensen achter het CV en sollicitant, omdat iedereen uniek is; uw medewerker, uw bedrijf en uw klant. Wij kijken mee waar u bedrijf energie van krijgt en waar wij het verschil kunnen maken. Custom-recruitment heeft jarenlange ervaring zowel op de werkvloer als daar buiten. Waardoor wij weten wat in de praktijk met medewerkers op de vloer waardevol is en wat succes oplevert voor u en de kandidaten.

Graag gaan wij persoonlijk met u in gesprek om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

 

Voordelen samenwerken met Custom-recruitment:

 1. De (financiële) risico’s: 
  De werknemers kunnen bij ons op contract staan. Wij nemen de werkgever-risico’s van u over hier onder vallen ook de ziekte kosten.
 2. Tijdwinst:
  Door onze grote bron van medewerkers en onze contacten kunnen wij snel schakelen om zo snel mogelijk de beste kandidaat voorstellen.
 3. Gemak:
  Wanneer wij u helpen bij het vinden van kandidaten hoeft u niet zelf meer door alle cv’s heen te gaan wij zoeken de beste kandidaat uit en stellen deze voor aan de hand van  een profiel tekst zodat u gelijk een duidelijk beeld krijgt van de kandidaat. 
 

Onze diensten.

Plaatsen medewerkers

Wilt u de werving en selectie van medewerkers over laten aan Custom-recruitment. Dat kan! Door onze persoonlijke aanpak nemen wij dit werk met veel plezier uit handen.

Opleiden op maat

Wilt u direct resultaat zien in verhoging van de KPI's? Wij trainen in de retail direct op de werkvloer, daar waar medewerkers en de gasten elkaar ontmoeten.

Talent selection

Vind u het belangrijk uw medewerkers persoonlijk te laten groeien? Hier kunnen wij u de ACT meting (analytical competence tool) voor aanbieden. Een tool die inzicht geeft in de natuurlijke competenties van uw medewerkers.

Take action in
order to move
toward your goals!

Kom in contact

Kom in contact.

Carriére switch?

Soms doe je al jaren hetzelfde werk en kom je door omstandigheden in de situatie dat jouw baan vervalt , bijvoorbeeld door de huidige situatie in Nederland, door faillissement of door overtallig verklaard te worden bij het bedrijf waar je( al lang) werkt. Dan kun je jezelf afvragen, wordt het misschien tijd om iets anders te gaan doen op werkgebied?
Waar ben ik eigenlijk goed in ? Waar wordt ik echt blij van? Wat kan en wil ik eigenlijk nog meer dan het werk wat ik al jaren heb gedaan? Welke opleiding kan ik gaan volgen? Welke richting kan en wil ik op? Waarom reageer ik zoals ik reageer , zowel op werk als op prive gebied? Wat kan en wil ik veranderen? Waarom vind ik verandering zo lastig?
Custom-recruitment kan jou hierin verder begeleiden en inzicht geven in jouw intrinsieke competenties.
Hiervoor gebruiken we de ACT meting: Analytical Competence tool op basis van Human Being Management.
Deze tool geeft inzicht in jouw natuurlijke competenties , waar je succesvol in bent of kunt worden en waar je energie van krijgt.
Deze meting geeft ook inzicht wat je beter niet kunt ontwikkelen of waar je beter geen energie in kunt steken, omdat je hier moe van kan worden en onder druk kan het gedrag vervormen.

De ACT meting geeft ook inzicht welke richting te kiezen als het gaat om een nieuwe job , carriere-switch of opleiding, of geeft antwoord op eventuele hulpvragen op zowel werk als op prive gebied.

De meting kan online worden gedaan , vervolgens zal de Actor van Custom-recruitment jou daarna uitnodigen voor een persoonlijk gesprek.

 
De meting kun je bij ons doen vanaf €595,-excl btw per persoon dit is incl:
 • Online meting
 • Persoonlijk live gesprek of telefonisch gesprek
 • Uitgebreid persoonlijk verslag met tools om verder te gaan
Wij zeggen niet wat je moet gaan doen , maar geven aan wat van nature bij je past.

Dit inzicht gunnen wij iedereen.

 

Vaak gehoord van kandidaten,,, dit had ik al veel eerder moeten doen,,,,

 
Talentselection/Carriereswitch:
Neem contact met ons op voor meer informatie wat de ACT meting voor jou kan betekenen, stuur een mail of bel. Contactgegevens zie website.