Op zoek naar
nieuwe kandidaten
voor uw bedrijf?

Wij zijn te bereiken op:

Wij helpen graag met het op maat vinden
en opleiden van nieuwe medewerkers.

+ Kandidaten
met echte passie
voor uw bedrijf!

Custom-recruitment zoekt op maat met u mee naar de juiste kandidaten bij u op de werkvloer. Wij kijken naar de mensen achter het CV en sollicitant, omdat iedereen uniek is; uw medewerker, uw bedrijf en uw klant. Wij kijken mee waar u bedrijf energie van krijgt en waar wij het verschil kunnen maken. Custom-recruitment heeft jarenlange ervaring zowel op de werkvloer als daar buiten. Waardoor wij weten wat in de praktijk met medewerkers op de vloer waardevol is en wat succes oplevert voor u en de kandidaten.

Graag gaan wij persoonlijk met u in gesprek om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Extra diensten.

Plaatsen medewerkers

Wilt u de werving en selectie van medewerkers over laten aan Custom-recruitment. Dat kan! Door onze persoonlijke aanpak nemen wij dit werk met veel plezier uit handen.

Talent selection

Vind u het belangrijk uw medewerkers persoonlijk te laten groeien? Hier kunnen wij u de ACT meting (analytical competence tool) voor aanbieden. Een tool die inzicht geeft in de natuurlijke competenties van uw medewerkers.

Samenwerking in werkgeverschap

Custom-recruitment kan voor u ook de salarisadministratie, contracten en de verloning verzorgen. Het juridisch werkgeverschap en de werkgeversrisico s worden hierbij voor u overgenomen. Wilt u meer weten , neem contact op met Custom-recruitment.

Opleiden op maat

Wilt u direct resultaat zien in verhoging van de KPI's? Wij trainen in de retail direct op de werkvloer, daar waar medewerkers en de gasten elkaar ontmoeten.

Take action in
order to move
toward your goals!

Kom in contact

Kom in contact.